Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Βρείτε τη Μεσόγειο στην πόλη σας»

Τρίτη, 31 Οκτώβριος, 2023 | NEAΒραβείαΔιαγωνισμοί

Το «Interreg NEXT MED», το μεγαλύτερο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα εξωτερικής συνεργασίας στη Μεσόγειο, ξεκίνησε τον διαγωνισμό φωτογραφίας «Βρείτε τη Μεσόγειο στην πόλη σας».

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε νέους ηλικίας 18-30 ετών που κατοικούν στις 15 χώρες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και στοχεύει να βραβεύσει πρωτότυπες φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ουσία της Μεσογείου στις πόλεις: περιλαμβάνει, για παράδειγμα, πολιτιστική και φυσική κληρονομιά, έργα τέχνης, αντικείμενα, μνημεία, αγορές, αστικά τοπία κ.λπ.

Αυτή η πρωτοβουλία διοργανώνεται για τον εορτασμό της Ημέρας της Μεσογείου, που προωθείται κάθε χρόνο στις 28 Νοεμβρίου από την Ένωση για τη Μεσόγειο.

Οι κανόνες συμμετοχής καθώς και άλλα σχετικά έγγραφα θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος.

Η προθεσμία για την αποστολή συμμετοχών φωτογραφιών είναι η 10η Νοεμβρίου 2023 και οι νικητές, που θα επιλεγούν μέσω δημόσιας ψηφοφορίας, θα ανακοινωθούν στις 28 Νοεμβρίου 2023, παράλληλα με την Ημέρα της Μεσογείου. Οι βραβευθέντες θα κληθούν να παρουσιάσουν τις φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Προγράμματος (καλύπτονται τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής).

 

Πηγή και Φωτογραφίαenicbcmed.eu

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.