Διαγωνισμός φωτογραφίας Picture2050

Δευτέρα, 15 Ιούνιος, 2015 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

Τι έρχεται στο μυαλό των ανθρώπων όταν σκέφτονται τη φύση, την οικονομία και την ευημερία; Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος (ΕΟΠ) προτίθεται να εξερευνήσει ποιες είναι οι απόψεις και οι παρατηρήσεις των ευρωπαίων πολιτών αναφορικά με το περιβάλλον εντός Ευρώπης μέσω ενός διαγωνισμού φωτογραφίας με τίτλο «Picture2050: Ευ ζην, εντός των ορίων του πλανήτη μας».

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας Picture 2050, μπορείτε να απεικονίσετε με τη φωτογραφική σας μηχανή μια προσωπική ή μια γενική ιστορία, που θα αποτελείται από τρεις φωτογραφίες, που θα απεικονίζουν το όραμά σας, θα ερμηνεύουν το «ευ ζην, εντός των ορίων του πλανήτη μας το 2050», σύμφωνα με τους τρεις στόχους της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής έως το 2020 (7ο Πρόγραμμα Δράσης για το Περιβάλλον): φυσικό κεφάλαιο, αποδοτική χρήση των πόρων, οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, ανθρώπινη υγεία και ευεξία.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 15η Αυγούστου 2015. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για τους πολίτες των κρατών μελών του ΕΟΧ και των συνεργαζόμενων χωρών  των Δυτικών Βαλκανίων.  Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και οφείλουν να έχουν πλήρη δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για το υλικό που υποβάλλουν.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.