Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Μένουμε Μαζί»

Πέμπτη, 23 Απρίλιος, 2015 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

“Μένουμε μαζί” είναι η βασική θεματική του φωτογραφικού διαγωνισμού για το έτος 2015 που διοργανώνει το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους ανθρώπους από ολόκληρη την Ευρώπη να αποτυπώσουν μέσα από τις φωτογραφίες τους εικόνες συναφείς προς μια από τις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία συνίσταται στο «ενωμένοι στη διαφορετικότητα».

Όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να θεωρούνται ίσοι, ανεξαρτήτως φύλου, φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Η αναγνώριση της ισότητας και η πολιτική των μη-διακρίσεων αποτελούν θεμελιώδεις ευρωπαϊκές αρχές κατοχυρωμένες μέσω των ευρωπαϊκών συνθηκών και του Ευρωπαϊκού Χάρτη Θεμελιωδών δικαιωμάτων και οφείλουν να μην μένουν λέξεις κενές περιεχομένου, αλλά να πραγματώνονται στην καθημερινή ζωή των πολιτών, παντού στην Ευρώπη.

Αποτυπώστε τη δική σας άποψη για το τι σημαίνει «Ζούμε Μαζί» με την κάμερά σας και κερδίστε σημαντικά βραβεία, όπως ένα ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες και φωτογραφικό εξοπλισμό αξίας έως και 2.000€.

Συμμετοχή μπορούν να υποβάλουν είτε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες φωτογράφοι άνω των 18 ετών από οποιοδήποτε κράτος-μέλος της ΕΕ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό :

– στείλτε τη φωτογραφία σας σε μορφή JPG

– η φωτογραφία πρέπει να φέρει ως όνομα το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος (παράδειγμα : mary-smith.jpg)

– κρατήστε ένα αντίγραφο υψηλής ανάλυσης της φωτογραφίας για αργότερα. Οι νικητές θα κληθούν να παραδώσουν ένα εκτυπώσιμο αντίγραφο της φωτογραφίας τους.

Ένας κριτής μαζί με ένα μέλος από την Επιτροπή των Περιφερειών και επαγγελματίες από το χώρο της φωτογραφίας θα επιλέξουν 3 νικητές κατά το πρώτο μισό του Οκτωβρίου 2015. Επιπλέον θα λάβει χώρα διαδικτυακή ψηφοφορία μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί της Σοσιαλιστικής Ομάδας της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ στο Facebook. Μεταξύ 1-15 Οκτωμβρίου 2015, θα ανακηρυχθεί ο νικητής που θα λάβει το βραβείο του κοινού.

Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα υποβολής μόνο μιας φωτογραφίας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών : 15 Ιουνίου 2015

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.