Διαγωνισμός φωτογραφίας #IamEurope: Κερδίστε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες

Σάββατο, 26 Ιανουάριος, 2019 | NEAΔιαγωνισμοί

Οι Ευρωπαϊκές Εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον της Ευρώπης. Όμως η Ευρώπη έχει να κάνει με εμάς. Για αυτό, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσκαλεί τους πολίτες των κρατών-μελών της Ένωσης να μοιραστούν μια φωτογραφία για να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στις 4 Μάιου 2019.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν πολίτες της Ένωσης άνω των 18 ετών. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν δημόσιο προφίλ στο Instagram και να είναι διαθέσιμοι να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες στις 4 Μάιου 2019.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να μοιραστούν μια δικιά τους φωτογραφία ή μια φωτογραφία ενός προσώπου που σημαίνει πολλά για αυτούς και να πουν την ιστορία τους. Όταν ανεβάσουν την φωτογραφία θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το hashtag #iameurope και να κάνουν tag το @europeanparliament.

Βραβείο

Θα ανακοινωθούν 6 νικητές. Οι 5 θα επιλεχθούν από τους οργανωτές και ο 1 από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ορισμένες από τις καλύτερες φωτογραφίες θα ανεβούν στον λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η φωτογραφία που θα λάβει τα περισσότερα likes θα είναι η νικητήρια από τους συμμετέχοντες.

Οι φωτογραφίες των νικητών θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στις 4 Μάιου 2019.

Προθεσμία: 1η Απρίλη

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πηγή: Eurodesk Opportunities

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.