Διαγωνισμός φωτογραφίας #CedefopPhotoAward 2017

Τρίτη, 2 Μάιος, 2017 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

cedefopphotoawardΞεκίνησαν οι αιτήσεις για το διαγωνισμό φωτογραφίας #CedefopPhotoAward 2017, ο οποίος διοργανώνεται από το Cedefop, το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο, ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην προώθηση της αριστείας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε ολόκληρη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν, στα πλαίσια και της Ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικής κατάρτισης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να σχηματίσουν μία ομάδα έως τριών ατόμων. Η κάθε ομάδα θα δημιουργήσει μία πρωτότυπη ιστορία, αποτελούμενη από τρεις έως πέντε φωτογραφίες και μιια αφήγηση έως 100 λέξεις. Οι ατομικές συμμετοχές δεν θα γίνουν δεκτές. Ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους συμμετέχουν στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (είτε βρίσκονται στα αρχικά στάδια, είτε συνεχίζουν την επαγγελματική κατάρτιση μετέπειτα στη ζωή τους).

Θα υπάρξουν δύο βραβεία για τις δύο καλύτερες φωτογραφικές ιστορίες. Το πρώτο βραβείο θα είναι ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες για τη νικήτρια ομάδα και έναν δάσκαλο/εκπαιδευτή προκειμένου να λάβουν μέρος στη τελετή απονομής της Ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικών δεξιοτήτων στις 24 Νοεμβρίου 2017. Το δεύτερο βραβείο θα είναι ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στις 2 Νοεμβρίου 2017.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.