Διαγωνισμός Εκπαίδευσης Europeana 2020

Τρίτη, 21 Απρίλιος, 2020 | NEAΔιαγωνισμοί

Σε συνεργασία με την εκστρατεία STEM Discovery 2020, ο Διαγωνισμός Εκπαίδευσης Europeana 2020 καλεί τους καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων να βρουν καινοτόμους τρόπους χρήσης ψηφιακών πολιτιστικών αντικειμένων που διαθέτει η Europeana στην εικονική τους τάξη και να μοιραστούν την ιστορία τους σχετικά με την ηλεκτρονική υλοποίηση αυτής της δράσης!

 

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε;

Εάν είστε μέλος της ομάδας χρηστών Europeana Education 2019-2020, δικαιούστε αυτόματα τον διαγωνισμό, εάν:

-Δημοσιεύετε ενεργά στο blog «Διδασκαλία με Europeana»,

-Έχετε δημιουργήσει τουλάχιστον ένα Σενάριο Εκμάθησης, χρησιμοποιώντας τους πόρους της Europeana, ακολουθώντας το πρότυπο που παρέχεται στην αντίστοιχη εργαλειοθήκη,

-Σχολιάζετε τις δημοσιεύσεις των συναδέλφων σας

-Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε όσους/ες δημιούργησαν τουλάχιστον μία ιστορία υλοποίησης ή ηλεκτρονικής υλοποίησης.

 

Πότε μπορείτε να υποβάλετε τη συμμετοχή σας;

-Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αρχίσουν να οργανώνουν τα (διαδικτυακά) μαθήματά τους και να προετοιμάσουν τις συμμετοχές τους για υποβολή από την 1η Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου 2020 στις 23:59 ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CE (S) T).

-Οι 30 νικητές καθηγητές της Ομάδας Χρηστών του Europeana και οι 5 νικητές καθηγητές εκτός της Ομάδας θα προσκληθούν σε ένα εργαστήριο κατάρτισης εκπαιδευτικών που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες 28-29 Αυγούστου 2020 με καλυμμένο τα κόστη ταξιδιού και διαμονής και οι 10 φιναλίστ θα δημοσιευτούν στο blog της «Διδασκαλία με την Europeana»!

-Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Όλοι οι συμμετέχοντες των οποίων οι υποβολές συμμορφώνονται με τους Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής!

 

Πηγή: teachwitheuropeana.eun.org

                   Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.