Διαδικτυακό συνέδριο για τους νέους με θέμα την απασχόληση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα: Η καινοτομία στη γεωργία με ευρωπαϊκή στήριξη

Δευτέρα, 24 Ιανουάριος, 2022 | Eκδηλώσεις στην ΕΕNEAΕκδηλώσεις

Ενισχύουμε τη γεωργία και τη καινοτομία

Θέλεις να ασχοληθείς με τη γεωργία και την κτηνοτροφία;

Έχεις μια καλή ιδέα σε σχέση με τον αγροτικό τομέα και θέλεις να την κάνεις πράξη;

Ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση πάνω στα αγροτικά;

Τότε το EUandU’ είναι για σένα!

Το EUandU είναι ένα διαδικτυακό, διαδραστικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό συνέδριο που διοργανώνεται στις 4 Φεβρουαρίου από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν καινοτόμες ιδέες και ιστορίες επιχειρηματικότητας από τον αγροτικό τομέα στην Θεσσαλία. Θα μάθεις για τα σχετικά Ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις την ιδέα σου πράξη και να ασχοληθείς με τα αγροτικά.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα για να ενημερωθείς, να εμπνευστείς και να ψυχαγωγηθείς! Πάρε μέρος στο διαδικτυακό μας παιχνίδι και κέρδισε δώρα!

Στόχος της διοργάνωσης είναι να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να εμπνεύσει τους νέους, στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους.

Να τους ενθαρρύνει να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Να καταδείξει την συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα αυτό.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα οργανωθεί διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων, με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Στο συνέδριο συμμετέχουν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός.​

Δήλωσε συμμετοχή

Πρόγραμμα

Πληροφορίες

 

Πηγή και φωτογραφίαgreece.representation.ec.europa.eu

                   Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.