Αστικό Δίκαιο – Ευρωπαϊκή Δικαστική Συνεργασία

Τετάρτη, 9 Οκτώβριος, 2013 | ΕκδόσειςΠολιτικές της ΕΕ

Μια αναθεωρημένη έκδοση της συλλογής «Αστικό Δίκαιο – Ευρωπαϊκή Δικαστική Συνεργασία» διατίθεται πλέον ως e-book (σε μορφή ePub) για να μπορείτε να τη συμβουλεύεστε γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Η συλλογή περιέχει νομικές πράξεις και σχόλια επιφανών ακαδημαϊκών, δικαστικών και ανώτερων υπαλλήλων προερχόμενων από αρκετά κράτη μέλη της ΕΕ. Εκτός από ορισμένες βασικές νομικές πράξεις όπως η «Βρυξέλλες Ι» και η Σύμβαση του Λουγκάνο, στους τομείς και στη θεματολογία που καλύπτεται περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, το εμπορικό δίκαιο, το ενοχικό δίκαιο, το οικογενειακό δίκαιο και η διεξαγωγή αποδείξεων.

Η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για δικαστικούς και άλλα νομικά επαγγέλματα, για τις εθνικές αρχές, για φοιτητές νομικών επιστημών και για τους πολίτες που ενδιαφέρονται για το ευρωπαϊκό αστικό δίκαιο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση εντελώς δωρεάν στα Αγγλικά και άλλες 21 γλώσσες από εδώ: http://www.consilium.europa.eu/contacts/order-a-publication/e-books?mode=ebooks&c=-yxzbfmSlWBoTQIt7PLEA67PA0HliotuevF5F4G2gFQaemlw0uw3cQ2&LANG=el&BookType=0&langbook=EN

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.