Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Βραβείο Lorenzo Natali Media 2017

Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος, 2017 | ΒραβείαΕκδηλώσεις

tell-my-storyΟι αιτήσεις για το Βραβείο Lorenzo Natali Media 2017, το οποίο απονέμεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για εξαιρετικές εκθέσεις σχετικά με την ανάπτυξη και την εξάλειψη της φτώχειας, είναι πλέον ανοιχτές. Το βραβείο, το οποίο γιορτάζει την 25η του επέτειο φέτος, είναι ανοιχτό σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες δημοσιογράφους, ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς αλλά και bloggers.

Ξεκίνώντας με το hashtag #TellMyStory, το βραβείο τιμά τις καλύτερες παραδόσεις της δημοσιογραφίας ανακαλύπτοντας ισχυρές και συγκινητικές ιστορίες και δίνοντας φωνή σε εκείνους οι οποίοι συχνά θεωρούν ότι είναι αδύνατο ή δύσκολο να ακουστούν.

Το βραβείο είναι μια ευκαιρία για τους δημοσιογράφους να αποδείξουν τη δέσμευσή τους για την παραγωγή ρεπορτάζ σχετικά με την ανάπτυξη, τη δημοκρατία και την εξάλειψη της φτώχειας, αλλα και ευκαρία να εμπνεύσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή στις κοινότητές τους. Οι αιτήσεις για το κύριο βραβείο και τις ειδικές κατηγορίες θα αξιολογούνται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, η οποία θα απονείμει επίσης ένα επιπλέον Μεγάλο Βραβείο 5.000€ σε έναν από τους νικητές.

Όλοι οι νικητές θα παραλάβουν τα βραβεία τους σε τελετή κατά τη διάρκεια των Ευρωπαϊκών Ημερών Ανάπτυξης στις Βρυξέλλες για το 2017, τον προσεχή Ιούνιο. Οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες δημοσιογράφοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους σε οποιαδήποτε μορφή δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων των blogs), σε έντυπη μορφή, ή ένα μικρό ραδιόφωνο, βίντεο ή εκπομπή στην τηλεόραση.

                 Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.