Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας της Europol 2017 για την επιβολή του νόμου

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος, 2017 | ΒραβείαΕκδηλώσεις

Η Ευρωπόλ ανακοίνωσε τους νικητές του ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας  για την επιβολή του διεθνούς δικαίου.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στον Fabrice Balsamo από την Εθνική Χωροφυλακή της Γαλλίας, του οποίου η εντυπωσιακή εικόνα τραβήχτηκε από ένα ελικόπτερο EC145 της Χωροφυλακής κατά τη διάρκεια μιας αποστολής πάνω από το Mont St Michel στην αρχή του Tour de France.

Ο Diego Jesus Lopez Cantos, από την ισπανική Guardia Civil στη Μαδρίτη πήρε το δεύτερο βραβείο, με μία φωτογραφία των δυνάμεων που πραγματοποιούσαν άσκηση στο Τολέδο της Ισπανίας.

Ο Alfred Effenberger, αστυνομικός της αυστριακής Landespolizeikommando Niederösterreich, κατέκτησε το τρίτο βραβείο με την φωτογραφία ενός αστυνομικού μοτοσικλετιστή εν ώρα περιπολίας.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε φωτογράφους επιβολής του νόμου από την ΕΕ αλλά και από χώρες με συμφωνίες συνεργασίας με τη Ευρωπόλ. Οι φετινές συμμετοχές προέρχονταν από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιβολής του νόμου, από την αστυνομία και τη Χωροφυλακή, μέχρι τα τελωνεία και τους συνοριοφύλακες. Εκδόσεις υψηλότερης ανάλυσης των κερδισμένων εικόνων διατίθενται από την Ευρωπόλ.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.