H Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του ΕΚ στην Αθήνα (30-31 Μαρτίου 2016)

Παρασκευή, 1 Απρίλιος, 2016 | NEA

image 1Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου 2016.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Roberto Gualtieri είχε συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αρμόδιους Υπουργούς ενώ συμμετείχε και σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. Θα συναντηθεί αύριο με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Στουρνάρα και άλλους αξιωματούχους.

Η επίσκεψη εργασίας της αντιπροσωπείας, εγγράφεται στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Προέδρου του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Martin Schulz, για την παρακολούθηση και τον δημοκρατικό-κοινοβουλευτικό έλεγχο από πλευράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην εφαρμογή του προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας.

Η αντιπροσωπεία του ΕΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα) την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 11.30.

 

Σχετικός σύνδεσμος: europarl.gr

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.