Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο: Πρόγραμμα Max Weber για μεταδιδακτορικούς φοιτητές

Γιατί να κάνετε αίτηση στο πρόγραμμα μεταδιδακτορικών φοιτητών Max Weber;

– Το Πρόγραμμα Max Weber για μεταδιδακτορικούς φοιτητές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας απευθύνεται σε υποψηφίους από όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, συμπεριλαμβανομένων όσων δεν είναι πολίτες της ΕΕ, οι οποίοι  έχουν ολοκληρώσει το διδακτορικό τους τα τελευταία 5 χρόνια. Η γλώσσα του προγράμματος είναι η Αγγλική.

– Το Πρόγραμμα Max Weber θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία μεταδιδακτορικά προγράμματα του είδους του.

– Είναι ένα από τα πλέον επιλεκτικά προγράμματα – προσελκύοντας περίπου 1.200 υποψηφίους στους τομείς των πολιτικών και κοινωνικών επιστημών, των οικονομικών, του δικαίου και της ιστορίας για περίπου 55-60 υποτροφίες.
– Η αποκατάσταση των αποφοίτων του είναι εξαιρετικά υψηλή, καθώς οι περισσότεροι υπότροφοι Max Weber εεξασφαλίζουν μια ακαδημαϊκή θέση σε ορισμένα από τα καλύτερα ακαδημαϊκά ιδρύματα στον κόσμο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
– Οι υπότροφοι Max Weber απολαμβάνουν τις εξαιρετικού επιπέδου ερευνητικές εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου (συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους βιβλιοθήκης, ενός κοινόχρηστου γραφείου, ενός ατομικού οικονομικού βοηθήματος των 1000 ευρώ)

– Το πρόγραμμα Max Weber είναι μοναδικό μεταξύ των μεταδιδακτορικών προγραμμάτων όσον αφορά στην αρωγή των υποτρόφων του να καταστούν επάξια μέλη της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας.

– Οι υπότροφοι Max Weber λαμβάνουν εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλες τις πτυχές της ακαδημαϊκής τους σταδιοδρομίας – από τη δημοσίευση και παρουσίαση, έως τη διδασκαλία και τις αιτήσεις για ερευνητικές χορηγίες και θέσεις εργασίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αποτελεσματική επικοινωνία με διάφορα είδη των ακαδημαϊκών ακροατηρίων στην αγγλική γλώσσα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.