9η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (16-22/11/16)

Δευτέρα, 14 Νοέμβριος, 2016 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

startingup_fixΓια 9η συνεχή χρονιά επιστρέφει στην Αθήνα το μεγαλύτερο event επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του πλανήτη. Φέτος ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Αθηνών με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 την κεντρική εκδήλωση, StartingUP: Global EntrepreneurshipWeek 2016 , στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο 9.84 – Ώρα: 17:30) στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, κ. Α. Περουλάκης.

Ημερομηνία: 16/11/2016 – 17:30

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο το Νοέμβριο σε 150 και πλέον χώρες είναι ο συνδυασμός και η επέκταση δύο επιτυχημένων πρωτοβουλιών: της έναρξης της «Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας» στην Αγγλία το 2004 και αυτής στις Η.Π.Α. Το 2007. Ως παγκόσμιος θεσμός ξεκίνησε το 2008 με εβδομήντα πέντε χώρες, ενώ τώρα συμμετέχουν περισσότερες από 130 χώρες κινητοποιώντας πάνω από 10,000 οργανισμούς-εταίρους. Οικοδεσπότης για την Ελλάδα είναι o Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ).

Ο στόχος του StartingUP: Global Entrepreneurship Week 2016  είναι να ενημερωθεί το αθηναϊκό κοινό για την πορεία της καινοτομίας στην Ελλάδα και πως αυτή συμβάλει στην ανάπτυξη και την προώθηση της επιχειρηματικότητας. Μέσα από ένα πολύ ζωντανό και διαδραστικό event τα σημαντικότερα ελληνικά incubators (Θερμοκοιτίδες Επιχειρηματικότητας) θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους και από ένα πετυχημένο startup που φιλοξενούν στις δομές τους.

Συμμετέχουν:

-Solidarity Mission: Break the couch

-Bluegrowth: Instayacht

-Orange Grove: Vitabroad

-Innovathens: Ex Machina

-Egg – enter•grow•go: Ingredio

-Aephoria: Cyclefi

-ACEin: Healthy Club

-Innovvoice: Meli BeesWax Beauty Creams and Oils

Παράλληλα, θα φιλοξενηθούν δύο θεματικά workshops:

-Πώς η εκπαίδευση μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; (Ομιλητές:  Λιβιεράτος Αντώνης – Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δασκαλάκης Χάρης – Εκτελεστικός Διευθυντής BCA, Δήμας Θάνος – Σύμβουλος Digital Marketing

-How to Brand your startup – Η περίπτωση του FindUP (Ομιλητής: Μιχάλης Κόκκινος, Business Development & Sales Director FindUP)

Η εκδήλωση αποτελεί το εναρκτήριο event του 1ου Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί σε 20 πόλεις ως το Μάρτιο του 2017 (http://startingup.eu/roadshow/)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Email: [email protected]

Πηγή: ec.europa.eu

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.