9/1/2014, Αθήνα: Λειτουργία και αποτελέσματα της Τρόικα

Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος, 2013 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της εξέτασης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της λειτουργίας και των αποτελεσμάτων της Τρόικα στα κράτη μέλη, τα οποία βρίσκονται σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, Αντιπροσωπεία της Επιτροπής για την Οικονομική και Νομισματική Πολιτική, υπό τον Αντιπρόεδρο του ΕΚ Otmar Karas, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2014.

Η Αντιπροσωπεία θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 11:30, στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8) . Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων, τους αντιπροέδρους της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος, εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στελέχη του ΣΕΒ, της ΓΕΣΕΒΕΕ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της ΓΕΣΕΕ, ακαδημαϊκούς, εμπειρογνώμονες καθώς και με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κο Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη, Εκπρόσωπο Τύπου του Γραφείου Ενημέρωσης του ΕΚ στην Ελλάδα (E-mail: [email protected]; 210 32 71 011).

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.