2 Ιουλίου 2012: Παρουσίαση προγράμματος και προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Παρασκευή, 29 Ιούνιος, 2012 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Η Πρεσβεία της Κύπρου, το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνουν Συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρέσβης της Κύπρου, κ. Ιωσήφ ΙΩΣΗΦ, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα εργασίας και τις πολιτικές προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 01/07 – 31/12/2012.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 11:00, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Αθήνα).

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν επίσης ο Πρέσβης της Δανίας κ. Tom NØRRING και ο Πρέσβης της Πολωνίας κ. Maciej KRYCH, των οποίων οι χώρες άσκησαν την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στο πλαίσιο του 18μηνου συντονισμού του θεσμού.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Παναγιώτης Καρβούνης.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από και προς την αγγλική και την ελληνική γλώσσα.

Για να παρακολουθήσετε τη Συνέντευξη παρακαλείσθε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 210 7272105 (κυρία Κουγιούφα) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.