1η Διεθνής Θερινή Ακαδημία «Πέρα από την Ευρώπη: H Ευρώπη είναι οι νέοι της!»

Παρασκευή, 22 Μάιος, 2015 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Salento στην Ιταλία διοργανώνει την 1η Διεθνή Θερινή Ακαδημία «Πέρα από την Ευρώπη: Η Ευρώπη είναι οι νέοι της!» που θα λάβει χώρα στο Salento το διάστημα 7  – 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Η Διεθνής Θερινή Ακαδημία θα υποδεχθεί τουλάχιστον 20 συμμετέχοντες. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα παρασχεθεί δωρεάν διαμονή στο Salento. Απαιτείται μόνο ένα μικρό ποσό για τα έξοδα ασφάλισης.

Η ιδέα είναι να προωθηθεί μια πολιτιστική περιήγηση αμοιβαίας κατανόησης μέσω μιας μη συμβατικής διδακτικής μεθόδου. Το «Πέρα από την Ευρώπη» είναι μια Ακαδημία Νέων που διοργανώνεται από τα Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης των Salento, Vulcanicamente και Il Formicaio. Ο στόχος είναι άτομα από όλη την Ευρώπη να συμβιώσουν και να αναπτύξουν δεσμούς μεταξύ τους. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία και θα διδαχθούν πολλά από τις διαφορετικές ευρωπαϊκές κουλτούρες. Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να μοιραστούν εμπειρίες και να διασκεδάσουν ζώντας όμορφες στιγμές διαλόγου και ομαδικής εργασίας.

Η προθεσμία συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής είναι η 21η Ιουνίου 2015.

Η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής παρέχεται εδώ.

Η επίσημη πρόσκληση συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ.

Δικαίωμα συμμετοχής για πολίτες από 18-35 ετών.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

                   Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.