10/09/2013, Αθήνα: Ευρωεκλογές 2014 – Παρουσίαση της θεσμικής προεκλογικής εκστρατείας

Τετάρτη, 4 Σεπτέμβριος, 2013 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:45 – 15:15, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα παρουσιάσει τη θεσμική προεκλογική εκστρατεία ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών του Μαΐου 2014.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8) και απευθύνεται στον Τύπο και τα ΜΜΕ, τους εκπροσώπους νεανικών μέσων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα και πολίτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και σε απευθείας σύνδεση (τηλεδιάσκεψη) με το Στρασβούργο οι συναρμόδιοι αντιπρόεδροι του ΕΚ για την επικοινωνία Άννυ Ποδηματά και Othmar Karas θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου τα συνθήματα, τους στόχους και το περιεχόμενο της θεσμικής προεκλογικής εκστρατείας των ευρωεκλογών 2014. Στη συνέχεια, σε απευθείας σύνδεση με το Στρασβούργο ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δημοσιογράφοι θα πραγματοποιήσουν παρέμβαση.

Την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωπαϊκές εκλογές στην Ελλάδα θα παρουσιάσει ο Βασίλης Δασκαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Asset Ogilvy.

Κεντρικές ομιλίες σχετικά με τις ευρωπαϊκές εκλογές του 2014 θα πραγματοποιήσουν οι Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Γενικός Γραμματέας Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, και Γιώργος Αναστασόπουλος, πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τέλος, παρουσίαση των ενημερωτικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της προεκλογικής  εκστρατείας θα κάνουν οι Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Αντώνης Καϊλής, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις και συζήτηση σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα μεταδοθεί και μέσω Livestreaming στο Κανάλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα: www.ustream.tv/channel/europarlgr.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.