ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Δευτέρα, 19 Οκτώβριος, 2009 | Top Post

Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Δημιουργικότητας και Καινοτομίας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκήρυξε τη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού φωτογραφίας με τίτλο «Imagine a New World». Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι των χωρών της ΕΕ, των υποψήφιων προς ένταξη χωρών, καθώς και της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας. Από τους διαγωνιζόμενους ζητήθηκε να αξιοποιήσουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους για να αποτυπώσουν με το φωτογραφικό τους φακό το μέλλον.

Από τις συνολικά 5.000 φωτογραφίες που έφτασαν στα γραφεία των διοργανωτών από όλη την Ευρώπη η επιτροπή αξιολόγησης επέλεξε τις 30 καλύτερες και τις έθεσε στην κρίση του κοινού. Για να συμμετάσχετε και εσείς στη διαδικασία ανάδειξης του νικητή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα, να εγγραφείτε μέσω της αντίστοιχης φόρμας εγγραφής και να επιλέξετε τη φωτογραφία που πιστεύετε ότι αξίζει να πάρει το πρώτο βραβείο.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως τις 31 Οκτωβρίου 2009, ενώ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο το Νοέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα διαγωνισμό θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.imagine2009.eu/4.0.html.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.