«Φώτα, κάμερα, πάμε!» – Διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους για νέους

Δευτέρα, 29 Νοέμβριος, 2010 | Top Post

Η Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης απευθύνεται στη δημιουργικότητα και τις τεχνικές δεξιότητες των μαθητών και σπουδαστών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα επικοινωνίας και κινηματογράφου για την παραγωγή μιας σύντομης διαδικτυακής διαφημιστικής βιντεοταινίας (promotional web video), που θα προβάλλει το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο (EU Bookshop) της Υπηρεσίας Εκδόσεων, και για την παραγωγή τηλεοπτικής διαφήμισης για την υπηρεσία TED (Tenders Electronic Daily).

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που έχουν την έδρα τους σε ένα από τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ ή σε μια από τις χώρες του ΕΟΧ. Στις νικήτριες ταινίες – μια για κάθε υπηρεσία – θα απονεμηθεί έπαθλο 5 000 ευρώ, ενώ στις ταινίες που θα αναδειχθούν δεύτερες  3 000 ευρώ και σε εκείνες που θα αναδειχθούν τρίτες  1 000 ευρώ. Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα προσκληθούν τον Φεβρουάριο του 2011 σε ειδική τελετή απονομής στα γραφεία της Υπηρεσίας Εκδόσεων στο Λουξεμβούργο.

Η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών λήγει στις 17 Ιανουαρίου 2011. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού  και τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων θα βρείτε στη διεύθυνση http://publications.europa.eu/contest/film/index_el.htm.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.