Συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου κου Olli Rehn στην Αθήνα

Δευτέρα, 6 Δεκέμβριος, 2010 | Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κος Olli Rehn, Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα παραχωρήσει την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010, στις 16:30, συνέντευξη Τύπου. στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.  Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση της συνέντευξης αποτελεί η υποβολή δήλωσης συμμετοχής (Κα Κουγιούφα, Τ: 210 7272 105, E-mail: [email protected]).

Ο κος Rehn επισκέπτεται την Αθήνα μετά από πρόσκληση του Economist να παρουσιάσει εναρκτήρια ομιλία σε συνέδριο με θέμα «Διατηρώντας ζωντανό το ευρώ και η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας». Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Επίτροπος κος Rehn θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών, κο Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο. Το μεσημέρι, ο κος Rehn θα συναντηθεί εθιμοτυπικά με τον Πρόεδρο της Βουλής, κο Φίλιππο Πετσάλνικο, και θα ακολουθήσει ομιλία του στα μέλη των Επιτροπών Οικονομικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής. Αργότερα, ο Επίτροπος θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας που παραθέτει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κος Γιώργος Προβόπουλος, και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κος Παναγιώτης Θωμόπουλος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κος Rehn θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, κο Γιώργο Παπανδρέου. Ο Επίτροπος κος Rehn θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα επαφών του, συμμετέχοντας σε δείπνο που παραθέτει ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κος Αντώνης Σαμαράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κο Rehn και τις αρμοδιότητές του επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/rehn/index_en.htm.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.