Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Πολωνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της ΕΕ

Πέμπτη, 30 Ιούνιος, 2011 | Εκδηλώσεις

Tην Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 και ώρα 10.00, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Πρεσβεία της Πολωνίας στην Ελλάδα Συνέντευξη Τύπου  για την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Πολωνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της ΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης, ο Πρέσβης της Πολωνίας, κ. Michael KLINGER θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις πολιτικές προτεραιότητες της Πολωνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μαζί με τον Πρέσβη της Πολωνίας, του οποίου η χώρα αναλαμβάνει την Προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιουλίου για το Β’ εξάμηνο του 2011, στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης ο Πρέσβης της Δανίας, κ. Tom NØRRING και ο Πρέσβης της Κύπρου, κ. Ιωσήφ ΙΩΣΗΦ, οι οποίοι θα κάνουν μια σύντομη παρουσίαση  για την Προεδρία της χώρας τους. Η Πολωνία, η Δανία και η Κύπρος  συμμετέχουν διαδοχικά στον 18μηνο συντονισμό της Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (από 1/7/2011 έως 31/12/2012).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Carlos Martin.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8). Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από και προς αγγλικά/ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα Κουγιούφα 210 7272105.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.