Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό Sustainable Energy Europe και ManagEnergy 2014

Παρασκευή, 10 Ιανουάριος, 2014 | Top Post

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας (EUSEW), η κορυφαία εκδήλωση αφιερωμένη στην ενεργειακή αποδοτικότητα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί  από τις 23 ως τις 27 Ιουνίου στις Βρυξέλλες και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΕ προκήρυξε διαγωνισμό για την απονομή δύο βραβείων: του βραβείου Sustainable Energy Europe και του βραβείου ManagEnergy. Τα βραβεία αυτά έχουν στόχο να δώσουν αναγνώριση και δημοσιότητα στα καλύτερα projects στους τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των καθαρών μεταφορών. Οι διαγωνισμοί αυτοί είναι ιδανική ευκαιρία για εταιρίες, δήμους, συλλόγους ή ΜΚΟ να βελτιώσουν το προφίλ τους και να προσελκύσουν την προσοχή των ΜΜΕ στο έργο τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαγωνιστικές κατηγορίες, καθώς και τα κριτήρια επιλεξιμότητας και αξιολόγησης, θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.eusew.eu/awards-competition

Η προθεσμία για την υποβολή των τελικών υποψηφιοτήτων λήγει στις 28 Μαρτίου 2014. Η Γραμματεία των Βραβείων προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να αποστείλουν ένα προσχέδιο των αιτήσεών τους για να λάβουν εξατομικευμένο feedback ως προς το αν πληρεί τα κριτήρια επιλεξιμότητας, περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και παρουσιάζει με σαφή και κατανοητό τρόπο το προτεινόμενο έργο.

Προσχέδια αιτήσεων μπορούν να υποβληθούν ως τις 31 Ιανουαρίου ή τις 28 Φεβρουαρίου. Οι τελικές υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν ως τις 28 Μαρτίου 2014.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στον κο David Crous ([email protected], +32 2340 30 68).

Περισσότερες πληροφορίες για την EUSEW

– στο Διαδίκτυο http://www.eusew.eu/

– στο Twitter https://twitter.com/euenergyweek

– στο Facebook https://facebook.com/euenergyweek

– στο YouTube http://www.youtube.com/user/euenergyweek

– στο LinkedIn http://www.linkedin.com/groups?home=&gid=4197341&trk=anet_ug_hm

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.