Ξεκινάει ο κύκλος εκπομπών του READYO.GR για τις Ευρωεκλογές

Πέμπτη, 20 Μάρτιος, 2014 | Top Post

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του στο πρώτο ιντερνετικό ενημερωτικό ραδιόφωνο της χώρας, τον READYO.GR (www.readyo.gr / www.newsradio.gr ), φιλοξενώντας, από την Παρασκευή 21/3, έναν κύκλο εκπομπών με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής πρωτοβουλίας, καθηγητές, επιστήμονες, συγγραφείς αλλά πρωτίστως άνθρωποι της νέας γενιάς –φοιτητές, σπουδαστές, bloggers, άνεργοι- θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν ελεύθερα τα δικά τους ερωτήματα σε ευρωβουλευτές που θα δίνουν το «παρών», στις ζωηρές συζητήσεις που θα λαμβάνουν χώρα, κάθε εβδομάδα, στις εγκαταστάσεις του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Λεωφόρος Αμαλίας 8, στο Σύνταγμα.

Πρώτη προσκεκλημένη, θα είναι η Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κα Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία θα κληθεί να απαντήσει στα ερωτήματα φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιά, καθώς και σπουδαστών δημοσιογραφίας ιδιωτικών σχολών.

Στη συζήτηση θα παρέμβει η Λέκτορας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, κα Φωτεινή Ασδεράκη.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Κώστας Λασκαράτος.

*Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή 21/3 , στις 20:00, από το: www.readyo.gr

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.