ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2009

Δευτέρα, 12 Οκτώβριος, 2009 | Top Post

Αποφοιτήσατε πρόσφατα και ενδιαφέρεστε για ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό; Είστε εποχικός εργαζόμενος που αναζητά μία νέα πρόκληση; Ή εργοδότης που χρειάζεται ειδικευμένους εργαζόμενους με ιδιαίτερο συνδυασμό προσόντων; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Εργασίας αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να διερευνήσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

Οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Εργασίας 2009 είναι ο καρπός της σκληρής δουλειάς περισσότερων από 750 Συμβούλων της γνωστής πύλης EURES που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός των συγκεκριμένων ημερίδων είναι να φέρουν σε επαφή εργοδότες και άτομα που αναζητούν εργασία με απώτερο στόχο να ενθαρρύνουν την κινητικότητα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και, φυσικά, να οδηγήσουν τον κατάλληλο υποψήφιο στην κατάλληλη κενή θέση.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εργασία ή την πρόσληψη από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών εύρεσης κατάλληλης εργασίας και συγκεκριμένων πρακτικών συμβουλών. Στα άτομα που αναζητούν εργασία συνιστάται να φέρουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος, ενώ οι εργοδότες μπορούν να επωφεληθούν από την εκδήλωση προκειμένου να διαδώσουν την ύπαρξη τρεχουσών κενών θέσεων. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές ημερίδες εργασίας, τα άτομα που αναζητούν εργασία και οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ ένας Σύμβουλος EURES βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή τους για πιο εξειδικευμένες συμβουλές.

Οι εκδηλώσεις αυτές καθαυτές μπορεί να ποικίλλουν από εκθέσεις εργασίας έως σεμινάρια, διασκέψεις και συνεδρίες πληροφόρησης. Ανεξαρτήτως της προτίμησής σας, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις εκατοντάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη θα βρείτε μία που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Για να δείτε τι συμβαίνει στην περιοχή σας επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε τη χώρα και την περιφέρεια που σας ενδιαφέρει.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο αντίστοιχο ενημερωτικό δελτίο και να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της πύλης EURES απευθείας στην θυρίδα των εισερχόμενων μηνυμάτων σας: απλώς, δημιουργήστε ένα λογαριασμό My EURES και επωφεληθείτε από τις διάφορες υπηρεσίες που σας προσφέρονται.

Η τέλεια δουλειά για εσάς μπορεί να απέχει μόλις ένα κλικ!

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.