Βρείτε εταίρους και πάρτε μέρος σε ευρωπαϊκά προγράμματα μέσα από το δίκτυο των Europe Direct

Τρίτη, 8 Απρίλιος, 2014 | Top Post

Παρακάτω θα βρείτε ανακοινώσεις αναζήτησης εταίρων που λάβαμε πρόσφατα από άλλα κέντρα Europe Direct σε όλη την Ευρώπη. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από αυτές τις συνεργασίες, παρακαλούμε, δείτε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης και επικοινωνήστε με τον φορέα που την εξέδωσε.

To Europe Direct Milano (Ιταλία) μας ενημέρωσε ότι ο πολιτιστικός σύλλογος Progetto Zattera αναζητεί εταίρους για την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και Ιθαγένειας (Fundamental Rights and Citizenship Programme) με θέμα την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών και της ανεκτικότητας μέσα από το παιδικό θέατρο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

To Europe Direct Torino (Ιταλία) μας ενημέρωσε ότι ο κοινωνικός συνεταιρισμός STRANAIDEA αναζητεί εταίρους για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα Erasmus+ (KA2 Strategic Partnerships) με θέμα την πρόσβαση στην αγορά εργασίας ατόμων με αναπηρίες. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το Europe Direct Stuttgart (Γερμανία) μας ενημέρωσε ότι η καλλιτεχνική ομάδα LOTTE αναζητεί συμμετοχές από όλη την Ευρώπη για την έκθεση που θα διοργανώσει από τις 18 ως τις 24 Μαΐου με θέμα τις Ευρωεκλογές. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το Europe Direct Torino (Ιταλία) μας ενημέρωσε ότι το κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης Forte Chance Piemonte αναζητεί εταίρους για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα Erasmus+ (Key Action 2 – Strategic Partnerships) με θέμα την ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων σπουδών στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των βιώσιμων κατασκευών. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το Europe Direct Szolnok (Ουγγαρία) μας ενημέρωσε ότι αναζητεί οργανώσεις που προωθούν τη διατήρηση και διάδοση παραδοσιακών παιχνιδιών και αθλημάτων για τη σύσταση ενός σχετικού δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το Europe Direct Firenze (Ιταλία) μας ενημέρωσε ότι Γραφείο Νεολαίας τοπικού δήμου αναζητεί εταίρους για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα  Erasmus+ (Key Action 2 – Mobility project for youth workers/Υouth workers training and networking) με θέμα την προώθηση της άτυπης μάθησης για  νέους στα πλαίσια μεγάλων εκδηλώσεων, όπως διεθνών εκθέσεων, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το Europe Direct Firenze (Ιταλία) μας ενημέρωσε ότιο πολιτιστικός σύλλογος ALTROVE καλεί ενδιαφερόμενους φορείς από όλη την Ευρώπη να δηλώσουν συμμετοχή σε εκδήλωση που διοργανώνει σχετικά με τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.