Εκδηλωση EURES για την πρόσληψη αποφοίτων πολυτεχνικών σχολών στην Γερμανία

Τρίτη, 29 Νοέμβριος, 2011 | Εκδηλώσεις

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, οργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση γερμανόφωνων Ελλήνων Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, κινητών εφαρμογών, έρευνας και ανάπτυξής, διαχείρισης ποιότητας και ενέργειας, απόφοιτων Πολυτεχνικών Σχολών, με στόχο την πρόσληψή τους στη Γερμανία.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 στο ξενοδοχείο AMALIA HOTEL (Λεωφόρος Αμαλίας 8 – 10, Αθήνα) και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στο ξενοδοχείο CITY HOTEL (Κομνηνών 11, Θεσσαλονίκη) από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι εργοδότες των γερμανικών εταιριών Viessmann, Continental, Infineon και θα υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV) των ενδιαφερόμενων.

Επιπλέον, Σύμβουλος EURES της Γερμανίας θα παράσχει γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στη Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.