Υποτροφίες Master IED 2020/21

Photo by Logan Isbell on Unsplash

Το Istituto Europeo di Design (IED) ξεκίνησε μια πρόσκληση για 46 υποτροφίες που καλύπτουν το 50% των διδάκτρων και 27 θέσεις δασκάλων για μεταπτυχιακά μαθήματα για τα μαθήματα μάστερ 2020/2021 στον τομέα σχεδιασμού, μόδας, εικαστικών τεχνών, επικοινωνίας και τέχνης που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, Φλωρεντία, Ρώμη, Τορίνο και Κόμο.

Δικαίωμα συμμετοχής
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους διεθνείς φοιτητές ηλικίας άνω των 18 ετών κατά τη στιγμή της αίτησης, που κατέχουν πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών ή έχουν επαγγελματική εμπειρία στον σχετικό τομέα.
Οι πτυχιούχοι είναι επιλέξιμοι, αρκεί να αποκτήσουν το ακαδημαϊκό δίπλωμα εντός 30 ημερών πριν από τη συζήτηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διατριβής.
Οι υποψήφιοι πρέπει να δείξουν την επάρκεια στη γλώσσα του μαθήματος στο ελάχιστο επίπεδο B2.
Οι υποψήφιοι, Ιταλοί ή αλλοδαποί, δεν πρέπει να διαμένουν στην Ιταλία.

Πώς να κάνετε αίτηση
Για να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία, επιλέξτε το μάθημα για το οποίο θέλετε να υποβάλετε αίτηση και εγγραφείτε χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα.
Η υποτροφία θα εκχωρηθεί, λαμβάνοντας υπόψη το καθορισμένο μάθημα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ενός τεστ που σχετίζεται με τις δεξιότητες του μαθήματος, ένα τεστ ικανότητας και τη συνέντευξη επιλογής.

Προθεσμίες
– 16 Ιουνίου 2020, 23:59 CET, για εισαγωγή το Νοεμβρίου.
– 22 Σεπτεμβρίου 2020, 23:59 CET, για εισαγωγή Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πηγή: eurodesk.eu

Photo byLogan Isbell on Unsplash

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.