Βραβείο δημόσιας επιλογής στον διαγωνισμό φωτογραφίας «My City»

Δευτέρα, 3 Οκτώβριος, 2016 | ΒραβείαΕκδηλώσεις

mycityΤον Απρίλιο του 2016 ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος (ΕΟΠ) κάλεσε τους Ευρωπαίους πολίτες να εκφράσουν τι σημαίνει για αυτούς αστικό περιβάλλον μέσα από φωτογραφίες. Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να απεικονίσουν μια ευρωπαϊκή πόλη της επιλογής τους και να πουν μια θετική ή αρνητική ιστορία μέσα από την υποβολή τους. Τώρα ο ΕΟΠ καλεί το κοινό να επιλέξει τις αγαπημένες του φωτογραφίες.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας My City έλαβε περισσότερες από 1.100 φωτογραφίες από 36 χώρες σε όλη την Ευρώπη στις ακόλουθες τρεις κατηγορίες:

-Βιώσιμος τρόπος ζωής στην πόλη

-Μετακινήσεις στην πόλη

-Ελεύθερος χρόνος στην πόλη.

Ο ΕΟΠ έχει ανεβάσει τις 52 φωτογραφίες που πέρασαν στον τελικό γύρο αξιολόγησης. Το κοινό μπορεί να ψηφίσει για την αγαπημένη φωτογραφία του και να βοηθήσει τον ΕΟΠ να διαλέξει τον νικητή του βραβείου. Η ψηφοφορία του κοινού θα κλείσει στις 15 Οκτωβρίου 2016. Μια κριτική επιτροπή ειδικών σε θέματα περιβαλλοντικής επικοινωνίας από όλη την Ευρώπη θα καθορίσει τους νικητές για κάθε κατηγορία και το Βραβείο Νεότητας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο τέλος του Οκτωβρίου του 2016.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.