Βραβεία Δεύτερου Διαγωνισμού DesignEuropa – Υποβολή αιτήσεων έως 15/5/2018

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος, 2017 | Διαγωνισμοί

 

Διεξαγόμενα κάθε δύο χρόνια, τα βραβεία DesignEuropa γιορτάζουν  τους σχεδιαστές και τις επιχειρήσεις που επιτυχούν χρησιμοποιούν το σύστημα Καταχωρημένου Σχεδίου Κοινότητας ( Registered Community Design – RCD ), ένα απλό και οικονομικό τρόπο προστασίας των σχεδίων σε όλο το εύρος της Ε.Ε. για να φέρει σημαντικά σχέδια στην αγορά.

Χρησιμοποιούμενο από χιλιάδες εταιρίες και άτομα για την προστασία των σημαντικών επιχειρηματικών πόρων τους, το RCD επιβλέπεται από το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαικής Ένωσης (European Union Intellectual Property Office- EUIPO) και ισχύει για όλη την Ε.Ε.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες βραβείων DesignEuropa.

-Το βραβείο τομέα: για ΚΣΚ που ανήκουν σε εταιρίες οι οποίες έχουν πάνω απο 50 υπαλλήλους και 10 εκατομμύρια ευρώ σε συνολικό ισολογισμό.

-Το βραβείο Μικρών και Ανερχόμενων Εταιρειών: για ΚΣΚ που ανήκουν σε εταιρίες που πληρούν μία από τις παρακάτω ρήτρες:

-Λιγότεροι απο 50 υπάλληλοι και λιγότερα απο 10 εκατομύρια ευρώ σε συνολικό ισολογισμό;

-Εταιρίες που ιδρύθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου του 2014, ανεξαρτήτως μεγέθους.

-Tο βραβείο Διαχρονικής Επιτυχίας:  για μεμονωμένους σχεδιαστές με σημαντικό όγκο αισθητικής δουλειάς, που δημιουργήθηκε κατά την δι΄άρκεια της καρίερας, το οπίο έχει επίσης δείξει σημαντική επίδραση στην αγορά. Οι προτεινόμενοι για αυτή την κατηγορία πρέπει να χρησιμοποιούν αυτή την στιγμή ή να έχουν χρησιμοποιήσει στην επαγγελματική τους καρίερα το σύστημα ΚΣΚ.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι 15 Μαίου 2018. Η τελετή των βραβείων DesignEuropa θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμρβιο του 2018, σε συνεργασία με το Γραφείο Ευρεσιτεχνίας της Δημοκρατίας της Πολωνίας (UPRP).

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.