Βράβευση των Έλληνων Παραολυμπιονικών στο Γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα

Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος, 2016 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

teamΣε μια όμορφη τελετή χθες βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ), επιδόθηκαν τιμητικά μετάλλια και έπαινοι στους Έλληνες Παραολυμπιονίκες των Αγώνων του Ρίο 2016 και σε μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον κ. Χάρη Κούντουρο, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου, και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον αναπληρωτή Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Αργύρη Περουλάκη, και τους κκ. Αρμόδιο Δρίκο και Γιάννη Δελακουρίδη, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΕΣΥΝ αντίστοιχα.
Στο χαιρετισμό του προς τους παρεβρισκομένους, ο κ. Κούντουρος αναφέρθηκε στο μάθημα ζωής που μας δίδαξαν οι Παραολυμπιονίκες, μετατρέποντάς τα εμπόδια τους σε ευκαιρίες και νικηφόρους αγώνες. Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διπλωμάτων και μεταλλίων στους αθλητές που ήταν παρόντες στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρέστησαν και τιμήθηκαν οι:

Παύλος Μάμαλος, Χρυσός Παραολυμπιονίκης 2016 στην Άρση Βαρών σε πάγκο στην κατηγορία των 107κ.

Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Ασημένιος Παραολυμπιονίκης 2016 στην Ξιφασκία με αμαξίδιο στο Ατομικό της Σπάθης και 4η θέση στο Ομαδικό της Σπάθης

Γρηγόρης Πολυχρονίδης / αθλητικός βοηθός Κατερίνα Πατρώνη, Ασημένιος Παραολυμπιονίκης 2016 στο Boccia στο Ατομικό της BC3 και Χάλκινο μετάλλιο στα Ζευγάρια της BC3

Νίκος Πανανός / αθλητικός βοηθός Ανδρέας Κεραμίδας, Χάλκινος Παραολυμπιονίκης 2016 στο Boccia στα Ζευγάρια της BC3

Άννα Ντέντα / αθλητικός βοηθός Χριστίνα Ντέντα, Χάλκινη Παραολυμπιονίκης 2016 στο Boccia στα Ζευγάρια της BC3

Δήμητρα Κοροκίδα, Χάλκινη Παραολυμπιονίκης στον Στίβο στην Σφαιροβολία Γυναικών κατηγορίας F53

Γεώργιος Φουντουλάκης, Πρόεδρος Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Αριστείδης Πανανός, Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

 

Πηγή: www.europarl.gr

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.