Βραδιά του Ερευνητή (29/09/17)

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος, 2017 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συμμετέχει και φέτος με περίπτερο και ενημερωτικό υλικό στη Βραδιά του Ερευνητή, τη μεγαλύτερη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα. Tη χρονιά αυτή μεταφέρεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254 & στο Κτήριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων στις 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00-24.00, με ελεύθερη είσοδο! Η κα Χριστίνα Καραϊτίδη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα απευθύνει χαιρετισμό στη Βραδιά του Ερευνητή στο Ιστορικό Συγκρότημα Πατησίων.

Ημερομηνία: 29/09/2017 – 17:00

Όπως κάθε χρόνο από το 2005, διοργανώνεται και φέτος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η Βραδιά του Ερευνητή, – μια γιορτή για την Επιστήμη και την Έρευνα που διοργανώνεται σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη και σε 9 πόλεις στην Ελλάδα. Στην  Αθήνα διοργανώνονται έξι μικρότερες εκδηλώσεις.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συμμετέχει στην προ – εκδήλωση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 με περίπτερο και ενημερωτικό υλικό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αφίσα Ελληνικός Κόσμος

Αφίσα ΕΜΠ

Αφίσα ΕΙΕ

Πρόγραμμα ΕΙΕ

Δελτίο Τύπου

 

Πηγή: ec.europa.eu

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.