Τα νέα του δικτύου μας #15

Παρασκευή, 14 Ιούνιος, 2013 | Τα νέα του δικτύου μας

– Το Europe Direct Lleida (Ισπανία) μας ενημέρωσε ότι ο οργανισμός Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida, που είναι υπεύθυνος για την προστασία και ανάδειξη μιας σειράς μνημείων στην περιοχή, ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ως εταίρος σε πρόταση που θα υποβληθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «“Preparatory Action Transnational Tourism Products: Cooperation projects to support transnational tourism based on European cultural and industrial heritage» (69/G/ENT/PPA/13/411). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Europe Direct Lleida.

–  To Europe Direct Girona (Ισπανία) μας ενημέρωσε ότι το τοπικό Επαρχιακό Συμβούλιο  (Diputació de Girona) αναζητεί εταίρους για τη δημιουργία ενός δικτύου υποστήριξης της επιχειρηματικότητας σε Περιοχές Επιχειρηματικής Απομόνωσης (Business Isolation Regions: περιοχές που υφίστανται έντονες πιέσεις από γειτονικές περιοχές με πιο ανεπτυγμένη οικονομία και ανώτερους πόρους). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Συμβούλιο μέχρι τις 9 Ιουλίου, στέλνοντας e-mail σε μια από τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: jcortijo@ddgi.cat, consorci.vivers@gmail.com.

– Το Europe Direct Murcia (Ισπανία) μας ενημέρωσε ότι η Αστυνομική Ένωση της περιφέρειας της Murcia αναζητεί εταίρους για την υποβολή πρότασης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «JUST/2013/DPIP/AG Youth In Action – Drug Prevention and Information». Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την Ένωση ως τις 18 Ιουνίου για να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους (Κος José Luis Alarcón, +34 605079610, jl8528@hotmail.com).

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.