Σου αρέσει η μαθητεία σου; Αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσένα!

Τετάρτη, 4 Νοέμβριος, 2015 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

apprenticeshipΕίσαι μαθητευόμενος; Εάν ναι, μπορείς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό #lovemyapprenticeship —έναν διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο για τους μαθητευόμενους σε όλη την Ευρώπη. Είναι η ευκαιρία σου να δείξεις σε όλους πόσο καταπληκτική είναι η μαθητεία σου και να κερδίσεις ένα βραβείο!

 

Τρόπος διεξαγωγής

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις μια φωτογραφία ή να δημιουργήσεις ένα σύντομο βίντεο που να παρουσιάζει τον εαυτό σου στον χώρο εργασίας σου και να το αναρτήσεις στο Facebook, το Twitter ή το Instagram γράφοντας «Συμμετέχω στον διαγωνισμό #lovemyapprenticeship».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τα μεσάνυχτα (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης). Μια επιτροπή θα επιλέξει στη συνέχεια τον νικητή από τις 10 δημοφιλέστερες συμμετοχές βάσει των «μου αρέσει» (που έχει λάβει στο Facebook ή το Instagram) ή των «αγαπημένων» (στο Twitter). Με τη συμμετοχή σου στον διαγωνισμό, συμφωνείς με τους κανόνες.

Τι μπορώ να κερδίσω;

Το κύριο βραβείο είναι ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στο εξωτερικό με σκοπό την παρακολούθηση ενός προγράμματος εκμάθησης της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής ή ισπανικής γλώσσας—ένας εξαιρετικός τρόπος να βελτιώσεις το βιογραφικό σου ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα μια νέα πόλη! Καλύπτονται τα έξοδα του ταξιδιού έως το ποσό των 500 ευρώ καθώς και η στέγαση (σε σχολικές εγκαταστάσεις ή με οικογένεια).

Ακόμα και αν δεν καταφέρεις να εξασφαλίσεις το κύριο βραβείο, ίσως κερδίσεις ένα από τα 15 μικρότερα βραβεία: σέλφι στικ, ευρυγώνιους φακούς τύπου «fisheye» ή φορητούς φορτιστές ενέργειας (power banks).

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.