Προβολή ταινιών μικρού μήκους με θέμα: #EUandMe.

Τετάρτη, 9 Οκτώβριος, 2019 | Eκδηλώσεις του Europe Direct ELIAMEPNEAΕκδηλώσεις

Πρόσκληση

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct που φιλοξενείται στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και η Balkans Beyond Borders σας προσκαλούν στην προβολή ταινιών μικρού μήκους με θέμα: #EUandMe.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:30 – 18:15, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου, (Μετρό Κεραμεικός).

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο του 10ου Διαβαλκανικού Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους του Balkans Beyond Borders που θα  πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019.

Μετά την προβολή των ταινιών, θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους οργανώσεων που ασχολούνται με τα πέντε θέματα των ταινιών:

Δημήτρης Μαραγκός, Συνιδρυτής, Balkans Beyond Borders (ελεύθερη μετακίνηση)

Αλεξάνδρα Εμιρζά, Υποδιευθύντρια, Recharge, HIGGS – Higher Incubator Giving Growth & Sustainability (επιχειρηματικότητα και τεχνολογία)

Χαρούλα Κρομυάδου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αρκτούρος (βιωσιμότητα)

Ναταλία Ρεντίνα, Υπεύθυνη Δικτύου Εταιριών στο Diversity in the Workplace, Generation 2.0 (ανθρώπινα δικαιώματα)

Την συζήτηση θα συντονίσει η κα. Μαρίνα Σαουλίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

 

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες, πατήστε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καλώντας στο τηλ. 210 7257124 (υπεύθυνη κα. Αποστολάκη Τζίνα) έως και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ηλεκτρονικά στο e-mail: europe.direct@eliamep.gr.

 

Mε την υποστήριξη:

 

 

 

 

 

 

* Το ΕΛΙΑΜΕΠ ακολουθεί διαδικασίες που είναι εναρμονισμένες με τη νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ 679/2016), την οποία το προσωπικό του ΕΛΙΑΜΕΠ τηρεί αυστηρά κατά τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.eliamep.gr/terms-of-use-privacy-policy/.

                 Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.