Πρόσκληση: Σχέδιο ανάκαμψης για την Ευρώπη: Οι κοινωνικοοικονομικές προεκτάσεις

Τετάρτη, 17 Μάρτιος, 2021 | Eκδηλώσεις του Europe Direct ELIAMEPNEAΕκδηλώσεις

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct που φιλοξενείται στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), με χαρά σας προσκαλεί σε debate, με θέμα:

«Σχέδιο ανάκαμψης για την Ευρώπη: Οι κοινωνικοοικονομικές προεκτάσεις».

Για να συμβάλουν στην αποκατάσταση των οικονομικών και κοινωνικών ζημιών που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν σε ένα σχέδιο ανάκαμψης που θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση και θα θέσει τα θεμέλια για μια σύγχρονη και πιο βιώσιμη Ευρώπη.

Οι ομάδες των Ρητορικών Ομίλων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νομικής Αθηνών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, συζητώντας για το αν η πρόσθετη χρηματική υποστήριξη των χωρών από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα λειτουργήσει αποτελεσματικά στη μείωση της κοινωνικοοικονομικής αστάθειας που βιώνουν τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Συντονίζει η Μελιώ Κατσιφάρα, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Πατρών / MSc- Δημοσιογράφος των ΜΜΕ, Πανεπιστήμιο Πατρών.

 

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς;

Μετά το πέρας της συζήτησης, μπορείτε να ψηφίσετε για το ποια από τις δύο ομάδες σας έπεισε με τα επιχειρήματά της!

 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαρτίου και ώρα 17:00-18:30, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας μας στο Facebook και στο κανάλι μας στο YouTube!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Τρίτη 30 Μαρτίου, συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

 

Για απορίες ή διευκρινήσεις: 212 72 57 110 ή στο e-mail: europe.direct@eliamep.gr (υπόψη: κα. Τζίνα Αποστολάκη).

                 Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.