Προσεχώς: Αποψίλωση, έγγραφα του Παναμά, πολυφωνία στα μέσα ενημέρωσης και περισσότερα

Τρίτη, 11 Ιούλιος, 2017 | Πολυμέσα


Οι ευρωβουλευτές θα αντιμετωπίσουν ζητήματα όπως την αποψίλωση, την πολυφωνία στα μέσα ενημέρωσης, έναν έλεγχο στις αποκαλύψεις των εγγράφων του Παναμά και πολλά περισσότερα.

Τα δάση απορροφούν ένα τεράστιο ποσοστό εκπομπών CO2. Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν έναν νόμο για την περίοδο 2021-2030 βάσει του η οποίου η αποψίλωση θα αντισταθμίζεται από δεντροφυτεύσεις σε άλλες περιοχές.

Αρκετοί Υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ θα συζητήσουν τις αποκαλύψεις των εγγράφων του Παναμά στις χώρες τους, καθώς επίσης και αυτά που γίνονται ως απάντηση.

Οι νομοθέτες επιθυμούν να προωθήσουν τη χρήση οργανικών λιπασμάτων. Στόχος: η μείωση της χρήσης φωσφορικών αλάτων και η ενθάρρυνση για ανακύκλωση αποβλήτων.

Η ελευθερία και η πολυφωνία των μέσων ενημέρωσης κινδυνεύουν σε ορισμένες χώρες της ΕΕ. Πρόκειται να λάβει χώρα μια δημόσια ακρόαση που θα αντικατοπτρίζει το ευρωπαϊκό τοπίο των μέσων ενημέρωσης.

Ιδέες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των επιχειρήσεων ανεύρεσης και διάσωσης στη Μεσόγειο, όπως καλύτερη εκπαίδευση, συνεργασία και καλύτερος εξοπλισμός, θα συζητηθούν μεταξύ των θεμάτων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Πηγή: europarltv.europa.eu

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.