Πρόγραμμα υποτροφιών για ερευνητές στο Studium

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος, 2016 | ΕκπαίδευσηΕυκαιρίες σταδιοδρομίας στην ΕΕ

indexΤο Studium είναι μια δομή αξιοποίησης της έρευνας που δημιουργήθηκε στην περιοχή Centre-Val de Loire της Γαλλίας το 1996 και έχει ως στόχο να προωθήσει τις διεθνείς συνεργασίες. Η λειτουργία του κατατάσσεται στην κατηγορία Institute for Advanced Studies.

Προσφέρει υποτροφίες για ερευνητές διάρκειας 12 μηνών, οι οποίες απευθύνονται σε ερευνητές, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια μεταδιδακτορικής εμπειρίας.Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων είναι ανοιχτή σε όλες τις θεματικές έρευνας. Οι προσκεκλημένοι ερευνητές που θα επιλεγούν, θα τεθούν στη διάθεση ενός από τα δημόσια εργαστήρια της περιοχής (Universitι d’Orlιans, Universitι Franηois-Rabelais de Tours, INSA Centre Val de Loire, INRA, Inserm, IRSTEA, CEA, BRGM,….)

Το πρόγραμμα καλύπτει τον μισθό του ερευνητή συμπεριλαμβανομένων και των υποχρεωτικών εισφορών για ένα χρόνο, τη διαμονή του, και αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των διοικητικών ζητημάτων που σχετίζονται με την υποδοχή του ερευνητή και της οικογένειάς του. Επιπλέον, χορηγείται ένα κονδύλιο για την οργάνωση ενός διήμερου ή τριήμερου διεθνούς συνεδρίου.

Η πρόσληψη των ερευνητών γίνεται μέσω μιας ετήσιας πρόσκλησης υποβολής προτάσεων. Η τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων θα ολοκληρωθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.