Πρακτική Άσκηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO UN)

Σάββατο, 2 Φεβρουάριος, 2019 | Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Πρακτική Άσκηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και ΓεωργίαςΟι αιτήσεις άνοιξαν για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (FAO UN). Tο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Οργανισμού στοχεύει στο να προσφέρει ευκαιρίες σε ταλαντούχους νέους που ενδιαφέρονται για το έργο του. Η πρακτική άσκηση απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και διαρκεί από 3 έως 11 μήνες.

Ο Οργανισμός συνήθως μισθώνει τους εκπαιδευόμενους, ωστόσο τη τρέχουσα περίοδο, η πολιτική αυτή βρίσκεται υπό εξέταση.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προέρχονται από κράτος-μέλος του Οργανισμού. Απαιτείται η γνώση μιας εκ των επισήμων γλωσσών του Οργανισμού (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Αραβικά, Κινέζικα, Ρώσικα). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από 21 έως 30 ετών τη στιγμή της πρακτικής τους άσκησης.

Για να κάνετε αίτηση πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας οπού δημοσιεύονται οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Για να ολοκληρώσουν την αίτηση τους, οι υποψήφιοι θα πρέπει να εγγραφούν στο σύστημα i-recruitment του Οργανισμού και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους. Ο Οργανισμός θα επικοινωνήσει μόνο με τους υποψήφιου που θα περάσουν στην φάση των συνεντεύξεων.

Πηγή: Opportunities Desk

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.