Πρακτική άσκηση στη Σλοβακία

Τρίτη, 19 Ιούλιος, 2016 | Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

internsΕίσαι φοιτητής ή απόφοιτος, γνωρίζεις καλά την αγγλική γλώσσα και ενδιαφέρεσαι να ζήσεις την εμπειρία της πρακτικής άσκησης σε τομέα των ενδιαφερόντων σου στο εξωτερικό; Αυτό το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Σλοβακία σου δίνει τη δυνατότητα!

Προγραμματίζουμε πρακτικές ασκήσεις στη Σλοβακία για: 

– Μεμονωμένους φοιτητές ή αποφοίτους  (περισσότερες πληροφορίες εδώ)

 -Οργανωμένες ομάδες φοιτητών σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο/ τον οργανισμό που τους αποστέλλει.

Ποια είναι η διάρκεια της πρακτικής άσκησης; 

Η ελάχιστη διάρκεια της πρακτικής άσκησης είναι 2 μήνες.

Σε ποιους φορείς πραγματοποιείται η πρακτική άσκηση; 

Οι εκπαιδευόμενοι τοποθετούνται σε εταιρίες και οργανισμούς με μεγάλο εύρος αντικειμένου και έκτασης. Πρόκειται για Σλοβάκικες,  ξένες ή γνωστές διεθνείς πολυεθνικές που απασχολούνται σε όλους τους τομείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, στις εταιρίες αυτές έχουν πραγματοποιηθεί πρακτικές ασκήσεις ξανά, υπάρχουν ωστόσο και νέοι συνεργαζόμενοι φορείς που φιλοξενούν ξένους εκπαιδευόμενους για πρώτη φορά. Επιπρόσθετα, όλοι οι οργανισμοί αυτοί έχουν ελεγχθεί προσεκτικά ώστε να διασφαλιστεί πως είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν έναν εκπαιδευόμενο από το εξωτερικό, καθώς και πως έχουν προετοιμάσει ορθά το πρόγραμμα πρακτικής ασκήσεως.

 Σε ποια γλώσσα θα διεξάγεται η πρακτική άσκηση; 

Φιλοξενούνται εκπαιδευόμενοι από όλες τις χώρες, οι οποίοι πρέπει ωστόσο να μιλούν πολύ καλά Αγγλικά. 95% των προσφερόμενων πρακτικών ασκήσεων έχουν ως γλώσσα εργασίας τα Αγγλικά. Υπάρχουν κάποιες θέσεις όπου απαιτούνται άλλες γλώσσες, όπως Γερμανικά, Γαλλικά ή Ισπανικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες πατήστε εδώ.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.