Πώς να επιλέξετε και να αναπτύξετε μια επιτυχημένη πρόταση για χρηματοδότηση από την ΕΕ (Βαρκελώνη 16-18 Οκτωβρίου)

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος, 2017 | Eκδηλώσεις στην ΕΕ

Στο χώρο της Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό σύστημα χρηματοδότησης της ΕΕ και να αναπτύξετε μια ανταγωνιστική πρόταση.

Με πάνω από 10 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας σε αυτό το τομέα και έχοντας βοηθήσει πάνω από 1.000 συμμετέχοντες σε όλη την Ευρώπη και τις γειτονικές χώρες, αυτό το επιτυχημένο σεμινάριο είναι μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης (EIPA) στη Βαρκελώνη.

– Ενισχύστε τις δεξιότητές σας μέσω της θεωρίας και της πρακτικής άσκησης.

– Επωφεληθείτε άμεσα από την ευκαιρία να παρουσιάσετε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις και να λάβετε άμεση αξιολόγηση και συμβουλές από τους ειδικούς μας.

– Ρωτήστε ακόμη και για ειδικά τεχνικά θέματα, προκειμένου να λάβετε καθοδήγηση και να βελτιώσετε την πρότασή σας.

Θα λάβετε έναν οδηγό για τις κυριότερες υποστηρικτικές δράσεις της ΕΕ (2014-2020), τις προτεραιότητες της Επιτροπής για το 2017 και τις ανοιχτές προσκλήσεις υποβολής προτάσεων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Ανακαλύψτε ποια κονδύλια της ΕΕ αντιστοιχούν στις ανάγκες σας και αναπτύξτε τις δεξιότητές σας για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη πρόταση.

Κάντε εγγραφή τώρα!

Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.