Ολοκληρώθηκε η επιμορφωτική διημερίδα “Teachers4Europe” (29-30/10/16)

Δευτέρα, 14 Νοέμβριος, 2016 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

20161029_30_photo1Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας (ERDIC) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργάνωσαν την εκπαιδευτική δράση «Teachers4Europe» 2016-2017 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στις 29-30 Οκτωβρίου.

Ημερομηνία: 29/10/2016 – 09:00

Ο σκοπός της Δράσης είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα έχουν την απαιτούμενη γνώση και ικανότητα να κοινωνούν στους μαθητές τους με τον κατάλληλο τρόπο, θέματα που άπτονται των ευρωπαϊκών υποθέσεων, εξελίξεων και προοπτικών. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων δράσεων προηγούμενων σχολικών ετών οι οποίες σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι Πρεσβευτές του προγράμματος («Teachers4Europe Ambassadors») συμμετείχαν στην επιμορφωτική διημερίδα στις 29 & 30 Οκτωβρίου, που υλοποιήθηκε από το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας, σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η διημερίδα είχε σκοπό την ενημέρωση των Πρεσβευτών Teachers4Europe και την καλύτερη ανταλλαγή απόψεων για την εξέλιξη και πορεία του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Teachers4Europe εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τη διημερίδα

Πηγή: ec.europa.eu

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.