Μια Ευρώπη, χίλιες λέξεις: Φωτογράφισε την Ευρώπη που θέλεις

Δευτέρα, 19 Μάιος, 2014 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα καλεί νέους έως 30 ετών να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram, με τίτλο «Μια Ευρώπη, χίλιες λέξεις: Φωτογράφισε την Ευρώπη που θέλεις». Πέντε διαγωνιζόμενοι θα κερδίσουν από ένα εκπαιδευτικό/ψυχαγωγικό ταξίδι στις Βρυξέλλες.

Έως τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ποστάρουν μία ή περισσότερες φωτογραφίες στο λογαριασμό της Αντιπροσωπείας στο Instagram. Κάθε φωτογραφία πρέπει να συνοδεύεται από το hashtag #myEUinGR. Οι πέντε φωτογραφίες με τα περισσότερα “likes” στο τέλος του μήνα θα κερδίσουν από πέντε  εκπαιδευτικά ταξίδια στις Βρυξέλλες.

Τι να φωτογραφίσετε

Οι φωτογραφίες που θα αναρτηθούν μπορούν να σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση ή/και με τις προτεινόμενες θεματικές παρακάτω, οι οποίες είναι ενδεικτικές και όχι περιοριστικές για τους διαγωνιζόμενους:

9 Μαΐου 2014: Ημέρα της Ευρώπης. Φωτογράφισε την Ευρώπη που θέλεις: μια εικόνα, ένα σύμβολο της Ε.Ε, μια σημαία κ.α.

25 Μαΐου 2014: Ημέρα Ευρωεκλογών. Τραβήξτε φωτογραφίες από την ημέρα της ψηφοφορίας.

Γενικότερα, οι φωτογραφίες μπορεί να αφορούν σε στιγμιότυπα από την πόλη που ζει κανείς μπορεί να σχετίζονται με πράγματα που του/της αρέσουν ή πράγματα που θα ήθελε να αλλάξει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα, οι φωτογραφίες μπορεί να είναι selfies με φόντο οτιδήποτε μπορεί να σχετιστεί με την Ε.Ε.

Όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί να συμμετάσχει όποιος νέος κάτω των 30 ετών (γεννημένοι από το 1985 και μετά) το επιθυμεί αρκεί να έχει λογαριασμό στο Instagram ώστε να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη εφαρμογή για τη λήψη φωτογραφιών, ενώ είναι απαραίτητο να κάνει follow στον λογαριασμό Instagram της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (@ee_athina) και «Like» στις φωτογραφίες που του/της αρέσουν.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να ποστάρει μέχρι και 10 φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες που θα αναρτώνται πρέπει να ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα/συμμετέχοντα και να μην καταπατούν διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται η ανάρτηση φωτογραφιών που περιλαμβάνουν υβριστικά σχόλια ή εικόνες που προσβάλλουν την αιδώ ή προκαλούν αποστροφή.

Οι 5 επικρατέστερες φωτογραφίες που θα έχουν πάρει τα περισσότερα «likes» μέχρι την 15/6 (ώστε να δοθεί χρόνος να κερδίσουν likes και οι φωτογραφίες που θα αναρτηθούν προς το τέλος Μαΐου) θα είναι οι νικητές και θα ανακοινωθεί αυτό στα social media τη Δευτέρα 16 Ιουνίου.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.