Η φωτογραφία σου… εδώ

Παρασκευή, 6 Φεβρουάριος, 2015 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

Αν η φωτογραφία είναι το πάθος σου, έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ εκείνος που θα βγάλει τη φωτογραφία για ένα από τα άρθρα της ιστοσελίδας του ΕΚ. Κάθε μήνα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα ανακοινώνεται ένα διαφορετικό θέμα, που θα είναι εμπνευσμένο από το Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη. Στείλε τη φωτογραφία που τράβηξες μαζί με την αίτηση συμμετοχής και μπορεί να είσαι ο νικητής του μήνα. Ένας από τους νικητές θα προσκληθεί στο Στρασβούργο για να κάνει το φωτορεπορτάζ της ολομέλειας.

Μπορείς να στείλεις τη φωτογραφία σου και την αίτηση συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η διορία για το δεύτερο θέμα «η Εκπαίδευση», είναι 28 Φεβρουαρίου , στις 01:00 το πρωί (Μεσάνυχτα Κυριακής, ώρα Βελγίου).

Από τις φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό οι δέκα καλύτερες θα επιλεγούν από την επιτροπή σύνταξης και μία από αυτές θα είναι η νικήτρια του μήνα.

Αυτό θα τους βάλει αυτόματα στους φιναλίστ για το βραβείο της κριτικής επιτροπής. Παράλληλα οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες θα προβάλλονται στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ΕΚ, όπου όλοι θα μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους.

Στη φωτογραφία που θα κερδίσει τα περισσότερα «like» και στο δημιουργό της θα απονεμηθεί το «βραβείο του κοινού»… Οι δύο αυτοί φωτογράφοι και… οι κάμερές τους, θα προσκληθούν στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Νοέμβριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Στείλε τη φωτογραφία σου και τη δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω διεύθυνση: webcom-flickr@europarl.europa.eu. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες, τις προϋποθέσεις και του όρους αντιγραφής της φωτογραφίας διάβασε εδώ.

Αναδημοσίευση από Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης.

Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.