Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, 20-24 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή, 17 Νοέμβριος, 2017 | NEA

Σχεδόν 700 δραστηριότητες σε όλη την ΕΕ έχουν ήδη καταχωριστεί για τη δεύτερη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, η οποία θα λάβει χώρα από 20 έως 24 Νοεμβρίου 2017. Η εγγραφή είναι ακόμη ανοιχτή.

Με βάση το περσινό γεγονός, η εβδομάδα συνεχίζεται με θέμα «Ανακαλύψτε το ταλέντο σας» και ελπίζει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους μέσω της ποιότητας της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΚ), σε όλα τα στάδια της ζωής τους και εν κινήσει, εξοπλίζοντας τους εαυτούς τους με δεξιότητες αντίστοιχες µε τις ανάγκες της αγοράς εργασίας ώστε να μπορέσουν να οδηγηθούν στην εκπλήρωση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Πριν και κατά τη διάρκεια της κύριας εβδομάδας, δραστηριότητες και εκδηλώσεις για την προβολή της αριστείας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της κύριας εβδομάδας, θα διεξαχθούν επίσης διάφορες εκδηλώσεις / δραστηριότητες στις Βρυξέλλες (συνέντευξη τύπου, διάσκεψη, εργαστήρια και τελετή λήξης αξιολόγησης). Ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα καθώς και ένα σύνολο υλικών επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών, φυλλαδίου και στοιχείων οπτικής ταυτότητας, είναι επίσης διαθέσιμα, τα περισσότερα από αυτά σε όλες τις 24 γλώσσες της ΕΕ.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.