Εκδήλωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα για την συζήτηση για την «Κατάσταση της Ένωσης», 12 Σεπτεμβρίου 2018

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2018 | Europe Direct

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για παρακολούθηση σε απευθείας μετάδοση της συζήτησης για την «Κατάσταση της Ένωσης» που διεξήχθη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν φοιτητές, δημοσιογράφοι και άλλοι πολίτες. Μετά το πέρας της ομιλίας του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων. Την εκδήλωση συντόνισε ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Χάρης Κούντουρος.

Την συζήτηση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά από τα κοινωνικά δίκτυα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και πολλοί άλλοι φίλοι των δικτύων του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να σχολιάσουν την ομιλία και τις τοποθετήσεις των Ευρωβουλευτών.

Την ομιλία του Προέδρου Juncker μπορείτε να διαβάσετε στα ελληνικά στο ακόλουθο αρχείο:

Κατάσταση της Ένωσης το 2018

 

Πηγή: www.europarl.europa.eu

Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.