Διήμερο Ενέργειας (Αθήνα 25-26/10/16)

Τετάρτη, 26 Οκτώβριος, 2016 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

20161025_26_energy_conference_banner_fixΤο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργάνωσε το «Διήμερο Ενέργειας» στις 25 και 26 Οκτώβριου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και καλές πρακτικές για την υλοποίηση και παρακολούθηση Δράσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας». Ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, κ. Α. Περουλάκης, ο οποίος τόνισε ότι οι ΟΤΑ αλλά και ο ιδιωτικός τομέας μπορούν να προτείνουν έργα στα πλαίσια του πακέτου Γιούνκερ για εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια τα οποία θα δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Αρχειοθετημένο Υλικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνει Διήμερο Ενέργειας στις 25 και 26 Οκτώβριου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και καλές πρακτικές για την υλοποίηση και παρακολούθηση Δράσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας» στο οποίο ομιλητής θα είναι μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, κ. Α. Περουλάκης.

Το Διήμερο διοργανώνεται από το ΤΕΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Data4Action, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ευφυής ενέργεια για την Ευρώπη».

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Προεγγραφή στην εκδήλωση μπορείτε να κάνετε εδώ.

Αφίσα

energy conference

Πρόγραμμα

Πηγή: ec.europa.eu

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.