Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο (Καβάλα – Παρανέστι 14-15/10/16)

Παρασκευή, 7 Οκτώβριος, 2016 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

kavala_504x284Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνουν Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στην Καβάλα και στο Παρανέστι στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2016, με θέμα : Οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Περιφερειακή Ανάπτυξη μέσα από την ενέργεια, την αειφορία και την καινοτομία: η πρόκληση για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

Η κεντρική εκδήλωση η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και από τον Δήμο Καβάλας, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Γαλαξίας (Ελευθερίου Βενιζέλου 27 – Καβάλα). Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, ανώτατα στελέχη και εμπειρογνώμονες από την ελληνική διοίκηση και από αρμόδιους φορείς, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, την Παρασκευή 14/10 στις 10.30, θα διεξαχθεί ενημερωτικό σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της περιφέρειας «Γράφοντας για την Ευρώπη: θέματα και εργαλεία» στο κτήριο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας – Αίθουσα «Νίκος Μάρτης».

Τέλος, το Σάββατο 15/10/2016, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα συμμετάσχουν και θα υποστηρίξουν τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου» (Virgin Forest Trail), σε συνεργασία με τον Δήμο Παρανεστίου.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 

Πηγή: europarl.gr

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.