Διαγωνισμός: Σχηματίζοντας το ψηφιακό μέλλον της Ευρώπης

Τετάρτη, 19 Απρίλιος, 2017 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

unnamedΜε την ΕΕ να γιορτάζει την 60η  της επέτειο φέτος, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά στο πώς η ήπειρος μπορεί να απελευθερώσει πλήρως το ψηφιακό δυναμικό της και με ποιο τρόπο οι πολίτες μπορούν να αποτελέσουν μέρος αυτού προωθώντας το όραμά σας για τον ψηφιακό κόσμο το 2025.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διαδικτυακό διαγωνισμό βίντεο για να ερευνήσει τους νέους σε όλη την Ευρώπη και να βρει τους τέλειους υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στην ψηφιακή Συνέλευση για το 2017 στις 15-16 Ιουνίου 2017.

Η ετήσια εκδήλωση παρέχει μια ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να συζητήσουν, να καταγράψουν και να κοιτάξουν μπροστά στο πώς η Ευρώπη και οι συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για τoν ψηφιακή μετασχηματισμό. Η φετινή συζήτηση, η οποία λαμβάνει χώρα στη Βαλέτα της Μάλτας, εστιάζει στην «Ψηφιακή Ευρώπη: Επένδυση στο μέλλον».

Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού πρέπει να είναι 16-25 ετών και να ζουν στην ΕΕ, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν ή τη Νορβηγία. Τα βίντεο πρέπει να είναι διάρκειας 0:45 – 1:15 λεπτών και πρέπει να είναι στα αγγλικά ή με αγγλικούς υπότιτλους.

Oι συμμετοχές μπορούν να δημοσιευθούν στο YouTube, Facebook ή το Dailymotion και στη συνέχεια να υποβληθούν στο Digital Tomorrow. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 28η Απριλίου 2017. Ο νικητής θα λάβει ως δώρο ένα κινητό στούντιο παραγωγής βίντεο και ένα ταξίδι στη Μάλτα να συμμετάσχει στην Ολομέλεια της Επιτροπής Νεολαίας στις 16 Ιουνίου.

Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.