Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Το μέλλον μας είναι πάνω στο τραπέζι

Πέμπτη, 19 Μάρτιος, 2015 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

Μοιράσου την άποψή σου για το πώς το φαγητό που καταναλώνουμε επηρεάζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε μέσω μιας φωτογραφίας που θα αποστείλεις μέχρι τις 10 Απριλίου. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για νέους μεταξύ 15 και 25 ετών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μπορείς να υποβάλεις τη φωτογραφία σου σε μια από τις ακόλουθες τρεις κατηγορίες: πώς το φαγητό που καταναλώνουμε επηρεάζει το περιβάλλον, την κοινωνία ή την οικονομία.

Θα προκύψουν έξι τελικοί νικητές -καθένας θα αντιστοιχεί σε μια ήπειρο- οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Ανάπτυξης 2015 και θα μοιραστούν τις απόψεις τους με ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο στις Βρυξέλλες.

 

Μπορείς να αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες στο EUDevDays website, να λάβεις συμμετοχή στο διαγωνισμό στην επίσημη facebook σελίδα EuropeAid Facebook page, και να υποβάλεις μια φωτογραφία συνοδευόμενη από μια σύντομη λεζάντα μέχρι 140 χαρακτήρες, καθώς επίσης και ένα σύντομο κείμενο κατ’ανώτατο όριο 1 000 χαρακτήρων, το οποίο θα εξηγεί την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία. Μπορείς να υποβάλεις περισσότερες από μια συμμετοχές, αλλά θα κριθείς μόνο για εκείνη τη φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.