Διαγωνισμός φωτογραφίας #BeActive

Πέμπτη, 7 Ιούλιος, 2016 | ΒραβείαΕκδηλώσεις

6Φέτος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διοργανώσει την 2η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού από τις 10 Σεπτεμβρίου 2016 με στόχο την προώθηση του αθλητισμού και της φυσικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη.

Η Εβδομάδα απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, υποβάθρου ή φυσικής κατάστασης. Στόχος των διοργανωτών είναι η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους Ευρωπαίους ώστε να είναι περισσότερο ενεργοί στην καθημερινότητά τους και να δώσει την ευκαιρία για περισσότερη άσκηση. Υπό το σλόγκαν #BeActive θα λάβουν χώρα αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη. Η ιστοσελίδα του #BeActive θα βοηθήσει τους πολίτες να εντοπίσουν τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή τους.

Επιπλέον, πραγματοποιείται και ένας φωτογραφικός διαγωνισμός μέχρι τις 27 Αυγούστου 2016. Οι συμμετέχοντες καλούνται να δείξουν στον κόσμο ποια είναι η αγαπημένη τους μορφή άσκησης, να μοιραστούν φωτογραφίες ή βίντεο από τους λογαριασμούς στα social media και να προσκαλέσουν τους φίλους τους να συμμετάσχουν και αυτοί στο διαγωνισμό.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.